Lyskan bändikurssilaisten konsertissa

Lukion Bändikurssin konsertti 10.11.2010 V-puolen juhlasalissa klo 14.00. Musiikinopettaja Jari Ojalainen esitteli tapahtuman taustoja kertoen myös, että jokainen bändi tulisi esittämään noin kaksi kappaletta. Tapahtumassa oli kuusi bändiä, jotkut oppilaat soittivat monessa bändissä.


Katsojat tuntuivat nauttivan ja jokaisen biisin jälkeen esiintyjät saivat raikuvat aplodit. Sali oli täynnä olematta kuitenkaan ääriään myöten täynnä, ja katsojista suurin osa oli senioreja, mutta mukaan mahtui myös junioreja, muutama abi ja opettajiakin. Ohjelmistossa oli varsin kappaleita, niin suomeksi, englanniksi kuin harvemmin koulun tilaisuuksissa kuulluksi ruotsiksikin.

 

Ensimmäinen bändi soitti KT Tunstallin Black horse and Cherry trees:in ja Duffyn Warwick avenuen kokoonpanolla johon kuuluivat Jessika, Roosa, Timo, Jaakko ja solistina Susanna.

 

Tyttöbändin nimellä esiintynyt orkesteri soittajinaan Joni, Lari, Lauri ja Samuel soittivat Hectorin kappaleen Jos sä tahdot niin, Tiktakin Heilutaan ja U2n With or without you. Laulajina loistivat Sanni ja Lila.

 

Kolmas bändi koostui Kiasta, Norasta ja Sannasta laulamassa, sekä Roopesta, Jaakosta ja Mus.Op. Jarista. He esittivät Liz Phairin Why can’t I:n ja Hallelujah-nimisen kappaleen ruotsiksi.

 

Heidän jälkeensä esiintyi neljäs orkesteri jota kutsuttiin B-ryhmäksi. Siinä soittivat Nikolai, Jaakko, Roope, Lari ja Juhani. Ensimmäisenä esityslistalla oli The Shadowsin Apache instrumentaalina, ja toisen kappaleen saapui poikien kanssa esittämään Joni, joka lauloi The Killersin When you were young:in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toiseksi viimeinen bändi esitti omien sanojensa mukaan ensin ”muusikoiden musaa muusikoille” kokoonpanolla Elias, Arttu, Jere, Jukka ja Niko. Tämän jälkeen mukaan tuli Susanna, joka yhdessä Eliaksen kanssa esitti Rosanna-nimisen kappaleen Totolta.

 

Viimeinen yhtye koostui Sallasta laulamassa sekä Petteristä, Tuomaksesta, Kallesta ja Juhanista. Ohjelmistoon kuului Tehosekoittimen Hetken tie on kevyt ja Eppu Normaalin Suolaista sadetta, jossa Sallan kanssa lauloi Juhani.

 

Teksti: Laura Haapasalo

Kuvat:

 

 Copyright Vaasan lyseon lukio 2005-2016