Penkkarit 2013

Penkkareita vietettiin tänä vuonna ystävänpäivänä 14.2.2013. Abit olivat pukeutuneet mitä erilaisimpiin asuihin ja pitivät ohjelmaa niin itselleen kuin meillekin.


Penkkaripäivä alkoi hyvässä säässä. Iloiset abit kerääntyivät v-puolen liikuntasaliin jo perinteeksi muodostuneen abileffan julkistamiseen. Paikalle tuli myös paljon opettajia ja opiskelijoita mukaan lukien ranskalaiset vaihto-oppilaat. Abileffa sai todella hyvän vastaanoton, ja sille hurrattiinkin välillä todella äänekkäästi. Abileffassa oli tehty opettajista ja heidän tavoistaan hyväntahtoista pilkkaa, eikä edes rehtorimme siltä säästynyt. Abileffan päätyttyä abit järjestivät itselleen ohjelmaa ja tilaisuudessa mm. jaettiin vuosititteleitä.

Abien rekka-ajelut alkoivat ruokailun jälkeen. Abeja odottamaan oli kerääntynyt suuri joukko ihmisiä, jopa Pohjalaisesta oli paikalle tullut kuvaaja. Abien vieriessä paikalle rekoissaan alkoi se, mitä kaikki olivat odottaneet, karkkien heittely. Abit heittelivät mitä erilaisimpia paperipäällysteisiä karkkeja rekoista, ja innokkaat katselijat keräsivät niitä taskut täyteen. Abit myös huusivat täyttä kurkkua ”ABI, ABI, ABI, HEI, HEI, HEI!”. Kamerat räpsyivät ja varsinkin ranskalaiset vaihto-oppilaamme ottivat paljon kuvia, kun eivät tällaista olleet ennen nähneet.

Rekka-ajelun jälkeen abit palasivat koululle ja jatkoivat siitä matkaansa kukin omille teilleen.

Teksti: Sanna Marttila

Kuvat: Emmi Haapasalo ja Mika Jokiaho

 

YOUTUBE: Lyskan abileffa 2013

 

 

 Copyright Vaasan lyseon lukio 2005-2016