Kulttuuriakatemia: Teatteria nuorille!

Vaasan kaupunginteatterissa esitetään keväällä 2017 näytelmä Olipa kolme kertaa  –  tarina identiteetistä, itsensä etsimisestä ja kasvamisesta aikuiseksi. Näytelmän takana on koko lukuvuoden ajan kestänyt kulttuuriakatemiaprojekti, joka on toteutettu yhteistyössä Vaasan lyseon lukion ja kaupunginteatterin kesken. Kulttuuriakatemia tarjoaa mahdollisuuden tutustua teatteri- ja kulttuurialaan ja sen toimintaan käytännössä.

Lue lisää...

Lyska goes Miljoona linnunpönttöä 

Oletko huomannut, että K-puolen sisäpihalla kasvaa kaksi puuta? Entä oletko nähnyt niissä linnunpönttöjä? Katsopa seuraavalla kerralla pyörääsi tai mopoasi parkkeeratessasi ylös. Noin kolmessa metrissä komeilee kaksi uuni… tai pitäisi kai sanoa puuverstastuoretta lintukotia odottamassa uusia asukkaita. 

Lue lisää...

Energiatietoutta junnuille

Lyskan junnut saivat energiatietoutta syyslukukaudella, kun heille järjestettiin energialuento 8.11 ja vierailu kahteen energiaklusterin yritykseen.

Lue lisää...

Abileffa 2017

Vanhat 2017

Vanhojentanssit, tuo lukioajan odotetuin päivä, joka on aina tuntunut olevan jossain kaukaisessa tulevaisuudessa, kunnes yhtäkkiä löytääkin itsensä jäähallin lattialta 430 muun vaasalaisnuoren (tai vanhan) kanssa.

Lue lisää...

Penkkarit uudella ilmeellä!

Torstaina 16.2.2017 vietettiin abien viimeistä koulupäivää. Nyt abien koulutyö on tehty ja jäljellä on enää viimeiset YO-kokeet ennen lakitusta. Tänä lukuvuonna Lyskan penkkarit olivat saaneet aivan uuden ilmeen.

Lue lisää...

Abien korkeakoulupäivä

13. lokakuuta abeille järjestettiin oppilaitosvierailu Vaasan ammattikorkeakoulun ja Vaasan yliopiston yhteisillä lukiopäivillä. Oppilaitokset järjestivät tänäkin vuonna mahdollisuuden tutustua opintoihin ja opiskelijaelämään.

Lue lisää...

 Copyright Vaasan lyseon lukio 2005-2016