Kevään trendejä 2017

Kevät on tehnyt tuloaan jo jonkin aikaa. On jo voinut huomata, kuinka ihmisten talvitakit vaihtuvat kevyempiin, eikä aamuisinkaan välttämättä enää ole niin kylmä, että tuntee tekevänsä hidasta kuolemaa. Listasimme alle asioita, jotka joko ovat tulossa muotiin nyt ensimmäistä kertaa tai jotka ovat jo muodissa ja jatkavat edelleen keväällä suosiotaan.

 

Röyhelöt paidassa
Kun kiertää H&M:t, Gina Tricotit ja muut vastaavat myymälät, voi huomata, että jokaisessa kaupassa on paitoja, joissa on röyhelöjä. Kuitenkin vaikka idea on aika yksinkertainen, näyttävät röyhelöpaidat aivan upeilta.
 
Pastellin ja nuden sävyt
Saattaa olla, että pastellin sävyt ovat ainainen trendi, sillä pastellin sävyjä löytyy joka vuosi ja niitä myös käytetään. Kannattaa siis varata vaatekaappi täyteen paitoja, huppareita ja muita vaatekappaleita erilaisissa hempeissä sävyissä. Myös oranssi saattaa olla yksi tämän kevään trendiväreistä.
 
Isot farkkutakit ja bomberit
Isoja farkkutakkeja saattaakin taas farkun värin sijaan spotata mustina tai pastellinpinkkeinä. Monkista voi ainakin löytää kyseisiä ”erikoisempia” värejä.

Eikä myöskään kannata unohtaa bomber- takkeja. Ne jos mitkä ovat se takkimalli, joka tulee näkymään läpi kevään.


Isot hupparit, Thrasher..
Isot hupparit eivät vain tunnu ihanan rennoilta päällä, vaan ne myös näyttävät hyviltä! Hupparit ovat hirveässä nousussa nykyään. Suosittu hupparimerkki on esimerkiksi Thrasher. Toinen hieno ja siisti merkki on vaasalainen Najs. Näitä huppareita näkee paljon, varsinkin pastellisävyisenä vaaleanpunaisena.
 
Patches
Patchyjä eli niin sanottuja kangasmerkkejä on alkanut ilmestymään paljon vaatteisiin. Niitä löytyy niin farkkutakeista ja paidoista kuin farkuista ja repuistakin. Tämä jos mikä on juuri nyt in.
 
Bändipaidat
Nyt ei enää oleteta, että jos pidät Metallican paitaa, olet automaattisesti Metallican fani. Bändipaitoja pitävät kaikki. Näitä paitoja löytyy ihan laidasta laitaan, ja esimerkiksi H&M:ssä näitä on näkynyt paljon. hanki bändipaita ja nahkahousut, niin dominoit vaatteillasi.
 
Kengistä…
Vansin Old Skool -kengät ovat taas tämän kevään must have -kengät. Varsinkin mustina näitä kyseisiä kenkiä näkee katukuvassa erittäin paljon. Kyseisiä kenkiä saa melkein joka paikasta. 
 
Nike on tekemässä yhteistyötä Off-Whiten (Virgil Ablohin luoman tunnetun vaatemerkin) kanssa ja heiltä odotetaan uutta Air Force -mallistoa. Myös nykyiset Air Force 1:set ovat tekemässä paluuta! Voimme vain toivoa, että uusi yhteistyö tuo Nikelle entistä enemmän näkyvyyttä.
 
Meikki
Viime vuonna viimeisen päälle laitetut paksut kulmat olivat se juttu, mitä kaikki tavoittelivat. Tänä vuonna tavoitellaan neutraalimpaa lopputulosta kulmien suhteen.
Huuliin taas sipaistaan mattaisia huulipunia. Kylie Jennerin huulimeikit ovat kova sana, mutta jos haluaa päästä vähän halvemmalla, on Nyxin Lingerie oiva valinta.
 
Katse maailmalle
Muualla päin maailmaa innostusta ovat herättäneet ”itse kustomoidut” kengät. Tarkoituksena on siis itse maalata, piirtää omiin kenkiin, ja tehdä niistä oman näköiset. ASAP Nast (amerikkalainen räppäri) teki muodonmuutoksen omille Niken kengillensä, ja muut tietenkin kokeilivat perässä. Suomessa tähän trendiin ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi hirveästi törmätä.
 
Mielipiteitä jakava
Musta paksumpi vyö valkoisen pidemmän t-paidan päällä on ollut tyyli, jota varsinkin somessa näkyy jonkin verran. Tämä jos mikä jakaa mielipiteitä. Siitä selvästi joko tykätään tosi kovaa tai sitten ei ollenkaan.Teksti : Emilia Ikonen
Kuvat: tehty Polyvore sovelluksella.

 Copyright Vaasan lyseon lukio 2005-2016